REGULAMENT DE FUNCȚIONARE

PROGRAMĂRI:

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Zazy Beauty Studio, vă rugam să efectuați programare pentru tratamentele dorite.

Programările se fac in limita locurilor disponibile, telefonic la nr. 0720.307.202.

Suntem constienți că pot apărea modificări în programul dvs. si de aceea vă rugăm să anuntați telefonic:

  • cu 24 ore înainte de programare sau cel târziu, cu minim 2 ore inainte (pentru cazuri excepționale) orice anulare sau reprogramare.

În caz contrar, ședintele la care nu v-ați prezentat vor fi scăzute din abonament.

Orice întârziere la programare va fi scăzută din durata ședinței, astfel încât următoarele programări să nu fie afectate. În limita posibilităților, vom încerca să efectuăm în totalitate ședința de tratament.

Centrul nu își asumă obligația de a anunța clienții pentru programările efectuate.

Toate ședințele efectuate se notează în fișa de tratament și veți semna de fiecare dată pentru efectuarea lor, pentru o evidență clară și corectă.

 

INFORMAȚII ABONAMENTE:

Abonamentele sunt valabile:

30 de zile pentru 5 ședințe de proceduri sau 60 de zile pentru 10 ședințe de proceduri.
Excepție fac abonamentele de Hifu deoarece nu se pot efectua mai mult de 1 ședință/săptămână.
Abonamentele de 5 ședințe de Hifu sunt valabile 60 de zile calendaristice.

După depășirea acestui termen, ședințele din abonament neefectuate sunt anulate.

  • În cazul unor situații speciale, ședințele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni) se pot efectua cu condiția achitării integrale a unui nou abonament, ședințele fiind recuperate pe durata noului abonament achiziționat.
  • În cazuri speciale (interdicție medicală, apariția sarcinii, imobilizări temporare, cazuri similare), în care clienta este nevoită să înceteze derularea abonamentului, ședințele care au fost efectuate vor fi calculate la preț de ședință (inclusiv cele oferite bonus) și vor fi scăzute din suma achitată inițial (la achitarea abonamentului). Dacă în urma acestui calcul au ramas sume în cont pentru care clienta nu a beneficiat de servicii, va putea achiziționa alte servicii din cadrul centrului. Solicitările pentru astfel de cazuri (ce necesită recalcularea) trebuie făcută în timpul valabilității abonamentului.
  • În cazul în care se dorește transformarea ședințelor în alt tip de ședințe, cele efectuate se calculează la tariful de ședință individuală (nu la cel de abonament sau de promoție). În cazul în care tariful este identic, ședințele pot fi transformate prin echivalență.

Abonamentele și bonusurile sunt netransmisibile și nu se împart cu alte persoane.

Pentru obținerea rezultatelor maxime, recomandăm să ne vizitați de 2-3 ori/săptămână.

Zazy Beauty Studio nu poate garanta aceleași rezultate pentru toate persoanele.

  • Abonamentele se achită integral CASH sau CARD.

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozităților localizate. Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul.

Tratarea celulitei trebuie privită ca pe un mod de viață – similar cu îngrijirea părului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie să-l facem din când în când, în primul rănd pentru sănătatea noastră, și apoi pentru aspectul corporal.