Looking for a Zazy beauty
ZAZY BEAUTY STUDIO

Misiunea noastră este să aducem bucurie și fericire în viața ta prin servicii de înfrumusețare de o calitate excelentă și o gamă variată și completă pentru întreaga familie.
Într-un loc remarcabil prin designul interior deosebit, cald, primitor si care îți încântă inima și-ți delectează mintea, o echipă de profesioniști pregătiți în țară și în străinătate te așteaptă întotdeauna cu plăcere, cu optimism și energie pozitivă. Ei sunt gata să-ți ofere informații sau recomandări personale care să te ajute să faci alegerile cele mai potrivite pentru frumusețea ta.

GALERIE

Folosim produse profesionale de o calitate superioară, atent selecționate, aparatură și tehnologie de ultimă generație astfel încât, îmbinate cu priceperea și dibăcia personalului, să obținem rezultatele cele mai bune pentru totala ta  satisfacție. Prețurile competitive, promoțiile lunare și pachetele oferite contribuie la relaxarea ta deplină. Iar in timp ce tu te rasfeți și îți iei un binemeritat moment de răgaz copilul tău se poate juca în locuri special amenajate ca loc de joacă sub supravegherea personalului.

Experience the Art of Caring

WELCOME TO ZAZY

Îți susținem fericirea zilnică cu servicii profesioniste de remodelare corporală, cosmetică, coafor, manichiură, make-up, masaj într-un studio cozy.

Hai să ne cunoști!