Este cea mai inovativă și eficientă metodă de slăbire în centimetri din industria estetică, garantând minim 2 centimetri scăzuți dupa o singură sesiune. Dispozitivul emite unde sonore de intensitate mare producând la nivelul tesutului, gras un efect termomecanic. Astfel se obține o slăbire localizată prin distrugerea definitivă a unui număr important de adipocite de pe zona de lucru. Procedura este nedureroasă, iar dermul și țesuturile adiacente nu sunt influențate. Dispozitivul ergonomic cu design de ultimă generație face ca energia emisă să se distribuie perfect uniform pe zona vizată. Confecționat din oțel chirurgical hipoalergenic, dispozitivul este adecvat pentru orice tip de piele și țesut gras. Forma ergonomică se mulează perfect pe orice zonă tratată, efectele fiind garantate.

HIFU & Dermoleds: terapie futuristă non-invazivă ce acționează prin emisie de unde acustice de intesitate mare. Undele sonore cu energie concentrate au efect termomecanic distrugând spontan celulele grase vizate, fără a afecta dermul sau țesuturile aferente zonei de lucru.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • NEW – EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!
 • Terapie non-invaziva si non-agresiva
 • Efecte garantate de la prima sesiune
 • Rezultate durabile pe termen lung
 • Ajută la eliminarea celulitei
 • Crește rata metabolică
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty

Cea mai nouă tehnologie în industria estetică și de remodelare corporală ce acționează cu un sistem de tratare prin ultrasunete HIFU distrugând celulele adipoase vizate.
Undele HIFU au o energie concentrată și o intensitate foarte mare, acești parametrii distrugând definitiv adipocitul și reducând cu minim doi cm zona lucrată. Acțiunea termomecanică a acestor unde acționează doar la nivelul celulelor grase, țesuturile adiacente nefiind afectate. Este cea mai sigură terapie de slăbire localizată.

 • Siguranță și confort în tratarea zonelor voluminoase
 • Terapie non-invazivă și non-agresivă
 • Efecte garantate de la prima sesiune
 • Rezultate durabile pe termen lung

Cantitatea de grăsime rezultată în urma terapiei este drenată de sistemul limfatic propriu organismului si condusă la ficat. Acesta o metabolizează la fel ca pe grasimea exogenă, cea provenită din alimentație.

Undele acustice HIFU acționeaza cu energie concentrată și focusată pe țesutul gras subcutanat. În timpul acțiunii asupra celulelor grase, la nivelul membranei adipocitare se produc o seriei de modificari acestea ducând la ruperea membranei celulei grase. Materialul gras eliberat din interiorul celulei adipoase este descompus în acizi grași și glycerol. Sistemul limfatic preia aceste reziduuri și le conduce la ficat. Ficatul nu face diferența între acizii grași rezultați din distrugerea adipocitelor și cei proveniți de la alimente așa ca îi metabolizează la fel.În timpul terapiei dermul, vasele de sânge, nervii și toate țesuturile adiacente sunt în perfectă stare.
Se subîntelege importanța pe care o are consumul de lichide și de alimente fără conținut gras în ziua efectuării terapiei și nu numai.

Tehnologia HIFU este extrem de verstatilă ea fiind potrivită atât pentru persoanele supraponderale cât și pentru cele normoponderale, dar cu depozite de grasime inestetice. Zonele de lucru pot fi bilateral simetric: pe brate, pectorali (în cazul bărbaților), abdomen, coapse, subfesieri sau asimetric în cazul zonelor cu volum diferit, sau asimetrii post-intervenții chirurgicale de liposuctie.

Este indicat sa se evite persoanele cu obezitate si de asemenea persoanele foarte slabe care nu au un pliu de grasime de minim 2 cm.

1. Se efectuează în prealabil o diagnosticare a persoanei ce urmează a fi tratată, analizând pliul de grăsime de pe zona vizată și densitatea grăsimii de la acel nivel.
2. Se măsoară zona ce urmează a fi tratată.
3. În funcție de zona de lucru se alege timpul de acțiune ce variază între 20 -40 de minute în funcție de factorii specificați anterior.
4. Se foloseste cercul de desen inclus în kit pentru a trasa cercuri pe toata zona de lucru.
5. Se stabilesc parametri și se setează în meniul echipamentului apoi se demarează procedura, după ce zona de lucru este acoperită in totalitate de gel de ultrasunete special pentru protecția tegumentului și pentru transmiterea energiei.

Terapia HIFU nu implică perioada de recuperare dar în egală măsură sunt indicații prețioase care mențin rezultatul obținut sau chiar potențează eficiența terapiei.

 • Este indicat să se consume apă pentru ca drenarea grăsimilor să fie alertă
 • Este indicat să sa facă mișcare
 • Este indicat să se consume alimente hipocalorice și enzimatice
 • Sarcină
 • Alăptare
 • Hipercolesterolemie
 • Hipertrigliceridemie
 • Hepatită
 • HIV
 • Probleme de coagulare a sîngelui
 • Hernii
 • Leziuni deschise pe zona tratată

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Ședință Hifu 350 Ron
Abonament Hifu 5 sedințe 1150 Ron
*(in funcție de complexitate)
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS