Pe lângă eterna luptă cu kilogramele în plus, celulita si vergeturile fac parte din coșmarul oricărei femei. Deși acestea nu reprezintă o problemă medicală gravă, vergeturile, celulita și pielea lipsită de fermitate reprezintă o problemă la nivel estetic și creează un discomfort psihic. O soluție viabilă în lupta împotriva acestora este aplicarea unui tratament local specializat, precum cel cu radiofrecvență!

Este foarte important de reținut că radiofrecvența corporală acționează din interior, cu efecte spectaculoase la exterior prin refacerea și stimularea naturala a colagenului propriu pielii și distrugerea depozitelor de grăsime. Ceea ce este spectaculos este că acțiunea radiofrecvenței se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de netezire al pielii fiind continuu și de lungă durată.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • !!!EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!
 • Reducerea celulitei
 • Tratarea vergeturilor
 • Redarea tonusului și elasticității pielii
 • Remodelarea conturului corporal
 • Tonifierea pielii flasce din zona genunchilor și coatelor
Radio frecvență corporală zazy beauty studio
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
15590532_289681818096565_8646410228203571129_n
Looking for a Zazy beauty

Radiofrecvența este una dintre cele mai inovatoare și non-invazive proceduri estetice folosită pentru:

  • reducerea celulitei
  • tratarea vergeturilor
  • redarea tonusului și elasticității pielii
  • remodelarea conturului corporal
  • tonifierea pielii flasce din zona genunchilor și coatelor

Tehnologia cu radiofrecvență vine din fizioterapie, fiind folosită de foarte mult timp în chirurgie. A fost adaptată pentru a fi utilizată și în saloanele de înfrumusețare, fiind o alternativă reala la operațiile estetice.

Terapia cu radiofrecvență are la bază încălzirea țesutului cutanat și adipos prin aplicarea de unde electromagnetice. Țesutul subcutanat se încălzește până la temperaturi de 60-65 de grade, având loc în acest fel pe lângă scurtarea fibrelor de colagen și stimularea secreției fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină. Contracția fibrelor de colagen duce și la spargerea și restrângerea celulele adipoase, ajutând zona tratată să devină mai suplă.

Actiunea radiofrecventei se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de netezire si de tonifiere asupra pielii fiind continuu.

 • ajută în procesul de slăbire și de remodelare corporală
 • ajută la oxigenarea țesuturilor
 • contribuie la eliminarea toxinelor și lichidelor din țesuturile musculare, epiteliale și conjunctive
 • producerea de noi fibre de colagen și elastină
 • combate aspectul de piele lipsită de elasticitate, fiind un real ajutor pentru femeile care au nascut și care se lupta cu pielea în exces
 • ajută la tratarea vergeturilor albe și previne apariția lor
 • reduce celulita în toate stadiile prin distrugerea adipocitelor
 • îmbunătățește circulanția sanguină și circulația limfatică
 • remodelează conturul corporal
 • îmbunătațește metabolismul celular prin vasodilatare și aport de nutrienți

Se recomandă să se efectuează un tratament de minim 8  -12 ședințe.

Radiofrecvența corporala nu este indicata in sarcina și alăptare, pe leziuni ale pielii deschise si persoanelor cu deficiente renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sange) persoanelor cu proteze metalice sau purtatoare de stimulator cardiac si femeile purtatoare de sterilet metalic.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Radiofrecvență corporală 140 Ron
Abonament Radiofrecvență corporal - 5 ședințe 600 Ron
Abonament Radiofrecvență corporal - 10 ședințe 1000 Ron

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS