Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful
Looking for a Zazy beauty

Tratamente faciale cu ipl – se realizează cu ajutorul tehnologiei E-Light, cea mai noua și senzațională tehnologie care combina energia optica (IPL) cu radiofrecvența bipolară, obținându-se rezultate spectaculoase într-un timp mult mai scurt, datorită puterii de penetrare mult mai profunde. Tehnica E-light se utilizează atât pentru epilarea definitivă, cât și pentru rejuvenare facială, estomparea ridurilor, tratarea acneei și a urmelor lăsate, înlăturarea petelor pigmentare, tratarea leziunilor vasculare (cuperoza și vasele sparte).

Tratamentul cu lumină intens pulsată și radiofrecvența bipolara este benefică pielii deoarece:

  • reduce aspectul roşiatic al pielii şi “flushing”-ul asociat cuperozei-rozaceei;
  • îndepartează telangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), leziunile vasculare sau vasele sparte (spider vein);
  • reduce aspectul pătat al tegumentului (hiperpigmentările), pistruii, petele postsolare, reduce cicatricile lăsate de acnee
  • dimensiunile porilor sunt reduse, iar ridurile fine atenuate, pielea devenind mai fină şi mai uniformă, pe termen lung având un efect de anti-aging la nivelul pielii prin stimularea sintezei de colagen.

Înainte de tratamentul cu E-light- IPL și radiofrecvența bipolară trebuie efectuată o consultație, în cadrul căreia se stabilește tipul de piele și se declară consumul de medicamente (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi). Cu două săptămâni înainte și pe durata întregului tratament IPL și radiofrecvența bipolară, pacientul nu trebuie să folosească creme sau alte produse exfoliante (gomaj sau peeling), trebuie să evite soarele și aparatele UV sau creme autobronzante. După tratamentul E-light- IPL și radiofrecvența bipolară, până când roșeața pielii dispare de la nivelul zonelor tratate, nu sunt recomandate: aplicarea cosmeticelor pe aria tratata, intrarea în piscine cu chimicale (clor), saună și jacuzzi, activități care cauzează transpirație excesivă, expunerea la soare și UV.

Looking for a Zazy beauty

Rejuvenare facială

Cel mai important factor care provoacă îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor este lumina solară. Tratamentul de rejuvenare facială se realizează cu ajutorul luminii, însă cu lumina E-light- IPL și radiofrecvența bipolară. E-light încălzește fibrele de colagen, ceea ce stimulează organismul să producă altele noi. În același timp crește fluxul de sânge și se stimulează regenerarea celulară. Efectul este eliminarea ridurilor și o mai bună susținere a vaselor de sânge din piele, împiedicând spargerea sau dilatarea acestora.

Tratamentul de rejuvenare facială se poate aplică pe față, gât, decolteu sau mâini, cu rezultate spectaculoase! După aproximativ 4- 6 ședințe, se obține o rejuvenare facială de 2 până la 5 ani. Tratamentul de rejuvenare facială se reia la 2-3 săptămâni, iar dacă tenul este sensibil și deschis la culoare la 3 saptamani.

   110.00 / RON
Looking for a Zazy beauty

Tratament acnee și depigmentare

Tratamentul cu E-light se bazează pe generarea de căldură la nivelul dermului, prin absorbția energiei de către principalii cromofori ai pielii (apa, oxi hemoglobina, melanina). Această căldură determină modificări ale țesuturilor învecinate care conduc în final la modificarea colagenului cu îmbunătățirea aspectului fizic. În privința acneei, tratamentul are dublu rol: distruge bacteriile care duc la apariția acneei și în același timp acționează asupra glandelor sebacee hiperactive, micșorându-le și scăzându-le secreția de sebum. Cicatricile se atenuează și ele datorită secreției de colagen și elastină.

E-light tratament acnee  necesită 6-8 ședințe pentru a ajunge la rezultatele dorite, un ten curat fără cicatrici lăsate de acnee. Se repetă la 2-3 săptămâni în funcție de tipul de ten. În cazul petelor pigmentare, imediat după tratament, leziunile pigmentare pot să aibă un aspect uşor denivelat şi pot fi mai închise la culoare. Leziunea pigmentară se va închide la culoare treptat în următoarele 24-48 de ore (maro închis sau chiar negru), va progresa şi se pot forma mici cruste care vor cădea în următoarele 10-21 de zile, când leziunea se va depigmenta. Tratamentul se poate relua după 2-3 săptămâni dacă pielea este complet refăcută

IMPORTANT! E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecvența bipolară nu se aplică pe acneea activă.

   110.00 / RON
Zazy beauty Studio machiaj makeup impachetări tunel ir
Looking for a Zazy beauty

Tratament cuperoză

Cuperoza reprezintă vasele sangvine mici dilatate sau sparte care se pot regăsi oriunde pe suprafața corpului. Acestea sunt inestetice, mai ales dacă sunt pe față.

În tratamentul cuperozei, lumina E-light- IPL și radiofrecvența bipolară este absorbită de către vasele de sânge (de hemoglobina din vase) care sunt astfel distruse prin termoliză. După ce sunt distruse, sângele nu mai circulă prin ele și dispare aspectul atât de neplăcut al cuperozei. Sunt necesare 3-8 sedinte de E-light tratament cuperoză în funcție de întinderea și stadiul evolutiv al cuperozei. În următoarea săptămână de la tratament se va atenua treptat roșeața tegumentară și a capilarelor dilatate. Tratamentul poate fi repetat la 10-14 zile.

   110.00 / RON

Printre contraindicaţiile acestui tip de tratament se numără: sarcina, existenţa unor leziuni pigmentare nediagnosticate, expunerea recentă la soare/ultraviolete/creme autobronzante, consumul cronic de anticoagulante sau produşi fotosensibilizanţi ai pielii (medicamente, dermatocosmetice), existenţa unor plăgi sau leziuni deschise pe aria de tratat.

Evitarea expunerii la soare, aparate de ultraviolete sau creme autobronzante este cel mai important lucru înainte şi pe toată durata tratamentului. Aplicarea unei creme cu factor de protecţie solară SPF peste 30 pe zonele inevitabil expuse la soare este esenţială!

Până când dispare roşeaţa pielii posttratament nu este recomandată aplicarea cosmeticelor pe aria tratată. Înotul în piscine cu clor, sauna sau activităţile care cauzează transpiraţie excesivă sunt de evitat. De asemenea, nu sunt recomandate tratamentele de peeling sau cremele exfoliante aplicate pe acea zonă, timp de 2 săptămâni după tratamentul cu IPL.

Experience theZazy Art of Caring

GET Zazy AMAZING OFFERS