Microdermabraziunea este un tratament facial rapid, cu efecte spectaculoase în îmbunătățirea aspectului tenului, redându-i acestuia luminozitatea și fermitatea în doar câteva minute.
Tratamentul, cunoscut și sub numele de lunch peeling, este o bună alternativă la peelingul chimic, fiind o metodă rapidă, non-invazivă și complet nedureroasă de a îndepărta stratul cornos al pielii. Îndepărtarea celulelor moarte la suprafața pielii ajută la o mai bună regenerare celulară și la reechilibrarea fibrelor de colagen și elastină, fiind stimulată producția de noi celule.

Microdermabraziunea cu diamante este folosita cu succes pe orice tip de ten, indiferent de varsta, avand rezultate spectaculoase atat in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului tenului, cat si in ameliorarea imperfectiunilor faciale cauzate de acnee, imbatranire sau expunerea la soare.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • Eliminarea petelor și punctelor negre
 • Estomparea ridurilor
 • Regenerarea celulară și tisulară
 • Ameliorarea acneei
 • Hidratarea naturală și rapidă a pielii
 • Pașii tratamentului: demachiere, tonifiere, gomaj, microdermabraziune, mască adecvată tenului, masaj și cremă de final.
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
13
Looking for a Zazy beauty

Microdermabraziunea cu diamante este un peeling mecanic, unde fascicolul de microcristale este înlocuit cu o bagheta ce are un cap cu diamante, care printr-o abraziune ușoară elimină stratul de celule moarte de la suprafața pielii, stimulând astfel regenerarea celulară.
Spre deosebire de tratamentul cu cristale, microdermabraziunea cu diamante se poate folosi pentru a trata zone mai sensibile, specialiștii preferând capul de diamant natural deoarece nu irită pielea și este mult mai ușor de manevrat.

Prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii cu ajutorul dischetelor abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic, tratamentul stimulează membrana bazală să producă noi celule, ce sunt împinse la suprafață, realizându-se astfel o regenerare a pielii din interior spre exterior.

În plus, tratamentul de microdermabraziune facială deschide temporar o fereastră către straturile profunde ale pielii, astfel că absorbția substanțelor active aplicate ulterior pe piele este mult mai mare. Din acest motiv se recomandă ca imediat după tratamentul de microdermabraziune să se realizeze și un tratament de mezotarapie facială, unde sunt aplicate diverse seruri și concentrate active în funcție de nevoile tenului (ten uscat/deshidratat, ten gras sau acneic, ten lipsit de vitalitate, riduri).

Tratamentul facial de microdermabraziune este un peeling mecanic, care printr-o slefuire controlata a pielii elimină stratul cornos al epidermului, alcătuit din celule moarte și îndepărtează cu ajutorul vacuumului particulele reziduale.

Tipul de abraziune care va exista pe dischetele folosite se stabilește în funcție de particularitățile tenului și de zona în care se aplică, existând discuri de diferite dimensiuni și grade de abraziune.

După tratamentul de microdermabraziune facială, pielea are nevoie de o hidratare suplimentară, prin urmare este indicată folosirea acasă a unei creme hidratante, cu un factor ridicat de protecție UV. Se recomandă să se evite pe cât posibil sauna și expunerea la soare imediat după o astfel de ședință, iar exfolierea pielii și utilizarea de substanțe ce pot irita pielea sunt contraindicate timp de câteva zile după ședința de microdermabraziune.

 • tenul este curățat și devine mai luminos
 • acneea este ameliorată și tratată
 • sunt eliminate petele, punctele negre și coșurile
 • ridurile sunt estompate
 • are loc regenerare celulară și tisulară
 • cicatricile sunt uniformizate (cele superficiale)
 • pielea produce mai mult colagen și elastină
 • îmbunătățește elasticitatea pielii
 • pielea se hidratează mai rapid natural
 • reface tenul afectat de soare
 • zonele decolorate sunt uniformizate cu restul tenului
 • regenerează și întinerește tenul
 • tratează keratozele

Efectele tratamentului de microdermabraziune sunt vizibile încă de la prima ședință! Tenul devine strălucitor, elastic, cu mai puține imperfecțiuni și pori dilatați, având o culoare uniformă și o piele mai netedă și fermă. În cazul în care se dorește rezolvarea anumitor probleme se recomandă efectuarea a 4-6 ședințe la 7-14 zile distanță, urmând apoi efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere.

Microdermabraziunea nu se va efectua în cazul persoanelor cu acnee activă, dermatite, eczeme, herpes activ, răni deschise, cancer de piele și nici persoanelor care iau tratament medicamentos pentru reducerea fluxului sanguin.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Microdermabraziune 120 Ron
Abonament microdermabraziune - 5 ședințe 410 Ron
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS