Una dintre cele mai eficiente metode actuale de luptă împotriva celulitei, este remodelarea corporală cu Dermocell, un tratament  cu rezultate reale, palpabile. A devenit extrem de căutat în ultimii ani, datorită faptului că este o metodă total neinvazivă și fără riscuri!

Prin accelerarea microcirculației locale, tratamentul cu Dermocell  permite refacerea țesutului atrofiat și tonifiază musculatura. Straturile de grăsime sunt defibrozate și grăsimile mai ușor de eliminat, retenția de apă și toxine redusă la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • !!!EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!
 • Scăderea vizibilă în centimetri
 • Tratarea celulitei
 • Reducerea vergeturilor albe
 • Redobândirea elasticității pielii
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Masaj transdermic cu Dermocell zazy
Looking for a Zazy beauty

Dermo Health este o metodă revoluționară de masaj endermic ce folosește o turbină axială (15,000 rpm) în locul clasicei pompe de vacuum.
Are efecte spectaculoase de reconturare la nivelul siluetei, terapia fiind total nedureroasă și non-invazivă. Ba mai mult, masajul transdermic este o terapie foarte relaxantă ce se poate efectua pe întreg corpul.
Este indicată pentru toate stadiile de celulită, de la cea în fază incipientă datorată lipsei de tonus până la cea cu formări de macronoduli.

Manevrele specifice masajului transdermic au beneficii multiple:

   • tratează absolut orice stadiu al celulitei, inclusiv gradul III si IV de celulită edematoasă, fibroasă, dureroasă care este cel mai dificil de eliminat; elimină și previne reapariția celulitei.
   • elimină edemele și defibrozează țesuturile, rezultatul fiind scăderea considerabilă în centimetri.
   • îmbunătățesc vascularizarea țesutului reducând vizibil vergeturile albe.
   • stimulează circulația limfo-venoasă care transportă deșeurile și toxinele generând curățarea și decongestionarea atât a celulitei cât și a adipozităților localizate.
   • reduc senzația de picioare grele datorită drenajului limfatic.
   • datorită sistemului circulator îmbunătățit, se crează un efect de lipoliză la nivelul țesutului subcutanat (distrugerea straturilor grase), iar acizii grași sunt eliminați prin urină.
   • măresc elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii.
   • stimulează celulele responsabile de crearea de colagen și elastină pentru tonifiere și aspect mătăsos al pielii.
   • soluție anti-stres: datorită efectelor de decontractare și relaxare a musculaturii;
   • prechirurgical defibrozează straturile hipodermei, facilitând operații ca liposculptură, liposucție; ajută la reabsorbția mai rapidă a hematoamelor (în mod special a celor create în urma liposucțiilor); uniformizează țesuturile după aplicarea unor tehnici ca liposculptura sau liposucția; înmoaie țesuturile fibrozate în urma operațiilor chirurgicale și previne fibrozarea țesuturilor.

Prin endermologie se pierd centimetri, nu kilogramele în plus. Centimetri care se pierd prin endermologie nu sunt un rezultat al slăbirii, ci al remodelării corporale. Desigur, prin asocierea endermologiei cu o dietă adecvată și/sau exerciții fizice (plus alți adjuvanți, precum electrostimularea sau împachetările corporale – care ajută la slăbire în kg) se obțin rezultate mult mai spectaculoase, iar aspectul general al pielii și corpului este mult îmbunătățit. Nu uita însă să bei multe lichide – în general dar mai cu seama pe perioada tratamentului, pentru a ușura eliminarea toxinelor.

Tratamentul efectiv durează 30 minute, timp în care un terapeut se va concentra pe zonele cu probleme, dar nu va neglija nici celelalte zone, pentru o stimulare generală a circulației și eliminarea apei reziduale. Rezultatele optime se obțin cu 2-3 tratamente pe săptămână. Sunt necesare 15-20 ședințe, dar primele rezultate obiective încep să se vadă după 3-5-8 ședințe. După obținerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de întreținere, unul la 5-7 zile.

Procedura este contraindicată în menstruație, hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infecțioase progresive, diabet, cancer, varice, flebită, tromboză, sarcină, medicamente anticoagulante.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Masaj transdermic corp Dermocell 90 Ron
Abonament corporal Dermocell - 5 ședințe 420 Ron
Abonament corporal Dermocell - 10 ședințe 750 Ron
*(in funcție de complexitate)

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS