Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experții evaluând că o ședință de 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele ședințelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.

În plus, ca rezultat al ședințelor de electrostimulare, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe lângă tonifierea musculară și arderea grăsimilor, ședințele de electrostimulare cresc metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • NEW – EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!
 • Întărirea și definirea musculaturii
 • Scăderea în cm
 • Arderea grăsimilor aflate în exces
 • Ajută la eliminarea celulitei
 • Crește rata metabolică
Looking for a Zazy beauty
zazy beauty studio electrostimulare corporală
Looking for a Zazy beauty
zazy beauty studio - electrostimulare
Looking for a Zazy beauty

Electrostimularea musculară este o procedură simplă și sigură, realizându-se cu ajutorul a 24 de electrozi ce sunt aplicați cu ajutorul unor benzi elastice pe terminațiile musculare, în diferite zone de tratament, în funcție de necesitățile fiecărei cliente. Microcurenții aplicați pe fibrele musculare ale zonei tratate generează o mișcare vibratorie foarte fină a mușchilor, contractându-i și mărindu-le necesarul de energie, fiind în acest fel arse grăsimile din împrejurimi. Astfel, o ședință de electrostimulare echivalând cu 6-8 ore de fitness intensiv, fără întrerupere.

Sunt recomandate să se efectueze minim 12 ședințe, cu o frecvență de 2-3 ședințe/săptămână. După ce s-a ajuns la rezultatele dorite, pentru menținerea acestora, este recomandată o ședință de electrostimulare pe săptămănă.

 • Întărirea și definirea musculaturii
 • Scăderea în cm
 • Arderea grăsimilor aflate în exces
 • Ajută la eliminarea celulitei
 • Accelerează sinteza de colagen și elastină, redând elasticitate pielii
 • Crește rata metabolică
 • Accelerează circulația sanguină, îmbunătățind gradul de oxigenare al zonei tratate
 • Echilibrează tranzitul intestinal
 • Ajută la eliberarea serotoninei
 • Sarcina si alaptarea
 • Boli cardiace
 • Boli de piele
 • Persoane cu stimulator cardiac sau implant metalic
 • Epilepsie, cancer, spasmofilie
 • Hipertiroidie
ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Electrostimulare 45 Ron
Electrostimulare la benzi termice 50 Ron
Abonament electrostimulare 5 ședințe CORPORAL 190 Ron
Abonament electrostimulare 10 ședințe CORPORAL 350 Ron
Abonament electro + benzi termice 5 ședințe CORPORAL 200 Ron
Abonament electro + benzi termice 10 ședințe CORPORAL 400 Ron

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS