Mezoterapia corporală este un tratament excelent pentru celulita în stadii avansate, pentru reducerea localizată a depunerilor de grăsime, pentru tratarea vergeturilor, a capilarelelor sparte, fiind totodată și o soluție eficientă pentru pielea lipsită de tonus și fermitate în urma sarcinii sau a slăbirii excesive. Mezoterapia reprezintă o terapie inovatoare în domeniul esteticii, fiind printre puținele proceduri care permit, printr-o singură aplicare, introducerea în profunzime în piele a substanțelor active cu o absorbție de până la 95%, față de absorbția ingredientelor dintr-o cremă de numai 5%. Astfel, rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este mai fermă, elastică și are un aspect întinerit, efectul mentinându-se pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru efecte rapide și de durată, la Zazy Beauty Studio asociem mezoterapia cu  terapia LED. Diodele Emițătoare de Lumină (LED) sunt o formă modernă de terapie prin energie luminoasă şi sunt similare laserelor, având aceleaşi efecte de vindecare, dar diferă de acestea prin modul în care energia luminoasă este transmisă. LED se răspândeşte pe o suprafaţă mai mare, ceea ce determină reducerea timpului de tratament faţă de cazul folosirii laserului.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • NOU!!!EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!
 • Efect anticelulitic puternic
 • Scăderea în volum a depozitelor adipoase inestetice
 • Redarea tonusului și elasticității pielii
 • Tratarea capilarelor sparte
 • Crește fermitatea și tonusului pielii
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty

Este o metodă non-invazivă, fără efecte secundare, care nu necesită recuperare după tratament şi cu rezultate spectaculoase în lupta cu diverse probleme de ordin estetic (celulita in toate stadiile, depozitele de grăsime rezistente la diete şi exerciţii fizice).

Mezoterapia constă în introducerea în tegument, mai exact în stratul mediu al pielii unde au loc cele mai importante procese biologice, a unui cocktail activ format din vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanţi şi acid hialuronic cu un rol important în funcţionarea optimă a celulelor pielii. Amestecul este capabil să contracareze efectele îmbătrânirii tegumentului prin stimularea producerii de colagen şi elastină, prin creşterea metabolismului celular și prin hrănire și hidratare în profunzime.

În cadrul mezoterapiei virtuale există două tipuri de procese: electroporația și electroforeza. În urma procedurii de electroporație, în urma aplicării unor impulsuri electrice controlate de tip alternativ – rectangular, pielea devine permeabilă și volumul porilor este mărit cu pana la 400% pentru a facilita absorbția substanțelor active concentrate. Astfel, microcirculația este reactivată, drenajul limfatic se accelerează și creste intensitatea fluxului sanguin. Procedeul este non-invaziv și reversibil: practic, in momentul in care este oprit impulsul, membrana celulara revine fără probleme la stadiul normal.

În ceea ce privește electroforeza, aceasta se bazează pe curentul galvanic sau continuu și are rolul de a transporta substanțele active în straturile profunde ale pielii, astfel încât să asigure hrănirea și îmbunătățirea structurii epidermei. Procedura nu este dureroasă, ci dimpotrivă, oferă relaxare pielii. Curentul galvanic va mari metabolismul celular, dând naștere unei vasodilatări superficiale.

 • tratează celulita de orice grad datorită ingredientelor active introduse intradermic
 • diminuează aspectul vergeturilor si pielea netonifiată, ca urmare a curelor de slăbire, a sarcinii
 • scăderea în volum a depozitelor adipoase inestetice localizate pe fese, solduri, coapse (partea internă și externă) gambe, abdomen, brate etc.
 • crește fermitatea și tonusului pielii
 • eficiență dovedită în netezirea cutanată în urma procedeului de liposuctie
 • procedeu eficient în tratarea capilarelor sparte
 • pielea se remodelează dupa conturul muscular, prin productia de fibre de colagen care conduc la netezirea cutanată și implicit la strângerea pielii in exces

Se recomandă să se efectuează un tratament de minim 8 -10 ședințe. Pentru rezultate excelente este nevoie ca primele ședințe să fie efectuate la o distanță de 2-3 zile. Ulterior, pentru întreținerea și menținerea rezultatelor, se recomandă ședințe periodice de întreținere la fiecare 2-4 săptămâni.

Mezoterapia corporală este contraindicată în cazul afecțiunilor cronice ale pielii (hematom, eritem, prurit, infecții),  diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care urmează tratament anticoagulant, femeilor însărcinate și care alăptează, tratamentelor cu steroizi, persoanelor care suferă de epilepsie si cancer.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Mezoterapie corporală + Led Therapy 160 Ron
Abonament mezoterapie corporală + LED - 5 ședințe 650 Ron
Abonament mezoterapie corporală + LED - 10 ședințe 1100 Ron
*(in funcție de complexitate)

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS