O soluție revoluționară în reîntinerirea cutanată este liftingul facial cu aparatul Dermocell. Acesta realizează masajul tegumentelor și al musculaturii faciale, accelerând circulația sangvină locală, cu ameliorarea oxigenării țesuturilor și nutriția adecvată la nivel celular.

Prin accelerarea microcirculației locale, tratamentul cu Dermocell  permite refacerea țesutului atrofiat și tonifiază musculatura. Dermocell redă tenului luminozitatea și elasticitatea, îmbunătățește microcirculația locală și descongestionează tenul, stimulează producția de colagen si elastină pentru reîntinerirea pielii.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

  • Tratarea cearcănelor
  • Tratarea inesteticelor pungi de sub ochi
  • Tratarea edemelor faciale
  • Redobândirea elasticității pielii
  • Curățarea profundă și decongestionarea țesuturilor
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty

O dată cu trecerea timpului pielea își pierde elasticitatea. Fumatul, stresul, expunerea exagerată la soare, alcoolul, poluarea și bolile converg toate la formarea de noi inestetisme la nivelul tenului. Terapia DermoLed îmbină funcția de sucțiune cu emisia de lumină LED asupra pielii. La nivelul tenului, limfa va fi drenată și tenul va rămâne luminos și radios. În tot acest timp lumina LED stimulează microcirculația și oxigenarea țesutului.

Masajul facial Dermocell se realizează cu capetele de tratament facial al aparatului Dermocell cu infraroşii, stimulându-se microcirculaţia sangvină de la nivelul feţei. Tratament noninvaziv, nedureros, cu rezultate vizibile de la prima ședință.

Masajul transdermic cu Dermocell se realizează cu cele 3 capete de tratament facial realizate din oțel chirurgical, hipoalergenic. Acestea au dimensiuni diferite, facilitând efortul terapeutului de a accesa zonele cele mai înguste de la nivel facial. Sucțiunea capetelor de tratament realizează un drenaj facial complet ce diminuează spontan cearcănele de sub ochi și nu numai.

Terapia DermoLed (lumini de tratament roșii create cu tehnologia BodyHealth) îmbină funcția de sucțiune cu emisia de lumină LED asupra pielii. DermoLed acționează masând profund țesutul, în timp ce lumina LED interacționează cu fibroblastele stimulându-le să sintetizeze colagen și elastină. Se bazează pe cromoterapie și lumina rece de culoare roșie, emisă în fascicul restrâns și cu grad ridicat de puritate a culorii. Este o metodă extrem de eficientă și complet noninvazivă de reîntinerire a pielii.

  • tratarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi
  • tratarea edemelor de la nivel facial
  • sporește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea epidermei
  • exfolierea fină îmbunătățește luminozitatea tenului, îndepărtând eficient celulele moarte
  • stimulează circulația limfo-venoasă, îmbunătățind curățarea și decongestionarea țesuturilor

Poate fi o ședință de sine stătătoare pentru un drenaj facial eficient sau un masaj facial mai în profunzime sau poate fi combinată cu ultrasunete sau microdermabraziune pentru a potenta efectul acestora din urma.

Numărul sesiunilor recomandate diferă în funcție de necesitățile persoanei tratate.

Procedura este contraindicată în menstruație, hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infecțioase progresive, diabet, cancer, varice, flebită, tromboză, sarcină, medicamente anticoagulante.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Masaj transdermic facial Dermocell 75 Ron
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS