Tunelul cu raze infraroșii “No Cellulite” reprezintă o saună profesionistă modernă cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate și de luminozitate a pielii.

Căldura oferită de razele infraroșii în cadrul ședințelor de împachetări anticelulitice, este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deși senzația de disconfort termic este minimă (la suprafața pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune!

Looking for a Zazy beauty

Aceast tratament îți oferă:

  • Eficient pentru probleme de supraponderabilitate
  • Scăderea și în greutate, nu numai în cm
  • Eliminarea toxinelor și substanțelor reziduale
  • Redarea tonusului și elasticității pielii

NOU!!! EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ!!!

Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Zazy beauty Studio machiaj makeup impachetări tunel ir
Looking for a Zazy beauty

Tunelul cu raze infraroșii reprezintă o saună profesionistă modernă cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate și de luminozitate a pielii. Datorită modalității sale de închidere, temperatura din interior se va mări, iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroșii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschiși, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpirație intensivă și mult mai benefică.

Corpul depozitează în decursul vieții tot mai multe substanțe nocive, metale grele și grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infraroșii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanțele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori. Razele infraroșii generează căldura orientată pe corp și nu pe aer, ca atare transpirația provocată este formată din 30% grăsimi și toxine, spre deosebire de doar 15% în cazul unei saune obișnuite.

În plus, vasele de sânge se dilată, circulația sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se mărește, metabolismul este accelerat. Astfel, prin împachetările cu tunel IR, se activează procesul de lipoliză (arderea grăsimilor) arzându-se aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament.

 • tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății corporale
 • accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal
 • dilată porii, permițând maxima permeabilitate a principiilor active
 • activează circulația sângelui;

Se recomandă să se efectuează un tratament de 2-3 ședințe săptămânale. După primele 4 ședințe intensive se pot da jos până la 2 kg și până la 3-4 cm în circumferință. Un tratament complex de slăbire duce la pierderea a 6-8 kg și a peste 10 cm în circumferință.

Împachetările cu tunel IR nu sunt indicate în sarcină și alăptare, tensiune joasă, leziuni ale pielii deschise, probleme circulatorii grave, procese tumorale, anxietate, claustrofobie, cancer în ultimii 5 ani.

Există la momentul actual o varietate de tratamente corporale ce au ca scop remodelarea corporală, slăbirea, tonifierea musculară, înlăturarea celulitei sau a vergeturilor etc. Pentru a garanta eficiența terapiei trebuie luate în considerare caracteristicile clientului: un istoric al evoluției sale, cu ce probleme s-a întâlnit dar și o determinare a celulitei, a tonusului muscular și a excesului de grăsime și apa din organism. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs, am creat pachete personalizate de tratament și oferim o DIAGNOSTICARE profesională GRATUITĂ astfel încât recomandările să fie făcute în baza unor date concrete și cuantificabile.
Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor, lichidelor și o dereglare a schimburilor de substanțe. De asemenea, celulita este influențată de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotina și cafeina, de aerul pe care îl respiram, stres, factori genetici, produsele cosmetice și de curățarea sintetica (șampoane, vopsele, make-up, detergenți). De reținut că și organismul nostru produce deșeuri metabolice.
Ce pare interesant este faptul ca în urma unui studiu s-a constatat că în 12% din cazuri celulita apare în perioada de pubertate, 25% – în consumul de anticoncepționale, 20% – în timpul și după sarcină și 25% din cazuri în perioada de menopauză. Astfel, se poate afirma că celulita apare frecvent în perioada „exploziilor hormonale”, dar nu ține cont de vârsta sau sex.
Evaluarea stadiului celulitei se efectuează cu ajutorul kitului de analiza CELL METER care ne indică în ce stadiu de evoluție este celulita de pe anumite zone ale corpului nostru:
· celulita – stadiul de normalitate (foarte rar și doar pe anumite zone)
· celulita – stadiul I-II – edeme, lipoedeme, retenție lichide, încetinirea fluxului sangvin
· celulita – stadiul III – micronoduli (defect al țesuturilor, neoformațiuni colagen, senzația de granule fine)
· celulita – stadiul IV – macronoduli (dureroși, posibil vizibili)

Cum se procedează?
Se aplică pe corp o bandă selectoare care ne va direcționa către una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografică potrivită temperaturii corpului. Aceasta se va colora în diferite nuanțe: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben (stadiul 2), colorații diverse cărora li se adaugă mici pete brune, maronii sau negre (stadiul de micronoduli) și zone întinse de negru sau maron închis (stadiul de macronoduli). Trebuie să știm că la o singura persoană putem avea stadii diferite de celulită, pe zone diferite de corp.
În funcție de stadiul celulitei, terapeutul vă va recomanda un pachet personalizat de tratamente care să fie perfect adecvat nevoilor dvs.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Împachetare tunel IR (fese, coapse) 40 Ron
Împachetare tunel IR (abdomen, fese, coapse) 50 Ron
Împachetare tunel IR (abdomen, fese, coapse, gambe, brațe) 60 Ron
Împachetare tunel IR Chocofango/Parafango(fese, coapse) 55 Ron
Împachetare tunel IR Chocofango/Parafango(abdomen, fese, coapse) 65 Ron
Împachetare tunel IR Chocofango/Parafango(abdomen, fese, coapse, gambe, brațe 75 Ron
Împachetări tunel IR (fese, coapse) - 5 ședințe 150 Ron
Împachetări tunel IR (abdomen, fese, coapse) - 5 ședințe 200 Ron
Împachetări tunel IR (abdomen, fese, coapse, gambe, brațe) - 5 ședințe 250 Ron
Împachetări tunel IR Chocofango/Parafango (fese, coapse) - 5 ședințe 225 Ron
Împachetări tunel IR Chocofango/Parafango (abdomen, fese, coapse) - 5 ședințe 275 Ron
Împachetări tunel IR Chocofango/Parafango (abdomen, fese, coapse, gambe, brațe) - 5 ședințe 325 Ron
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS