Mezoterapia virtuală facială este o descoperire revoluționară în tratamentul facial, cu efecte spectaculoase în îmbunătățirea aspectului tenului. O simplă aplicare a substanțelor active prin mezoterapia facială are o eficacitate spectaculoasă de rejuvenare a pielii, absorția acestora fiind de până la 95 % , obținându-se astfel rezultate vizibile încă de la prima ședință.

În funcție de problemele pielii mezoterapia facială oferă soluții non-invazive și cu efecte rapide și de durată pentru orice: o piele îmbătrânită cu riduri și linii fine, o piele flască cu un tonus scăzut, lipsită de strălucire și vitalitate, este un excelent tratament pentru tenul gras și pentru acnee, dar și tratează cu succes cearcănele și inesteticele pungi de sub ochi.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • Tratarea cuperozei și acneei
 • Estomparea cearcănelor
 • Reducerea petelor pigmentare
 • Lifting facial pe termen lung
 • Ameliorarea alopeciei
 • Pașii tratamentului: demachiere, tonifiere, gomaj, mezoterapie & LED Therapy, mască adecvată tenului, masaj și cremă de final.
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty

Este o metodă non-invazivă, fără efecte secundare, care nu necesită recuperare după tratament şi cu rezultate spectaculoase în lupta cu diverse probleme de ordin estetic (riduri, cicatrici, puncte negre, cuperoză, acnee).

Mezoterapia constă în introducerea în tegument, mai exact în stratul mediu al pielii unde au loc cele mai importante procese biologice, a unui cocktail activ format din vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanţi şi acid hialuronic cu un rol important în funcţionarea optimă a celulelor pielii. Amestecul este capabil să contracareze efectele îmbătrânirii tegumentului prin stimularea producerii de colagen şi elestină, prin creşterea metabolismului celular și prin hrănire și hidratare în profunzime.

În cadrul mezoterapiei virtuale există două tipuri de procese: electroporația și electroforeza. În urma procedurii de electroporație, în urma aplicării unor impulsuri electrice controlate de tip alternativ – rectangular, pielea devine permeabilă și volumul porilor este mărit cu pana la 400% pentru a facilita absorbția substanțelor active concentrate. Astfel, microcirculația este reactivată, drenajul limfatic se accelerează și creste intensitatea fluxului sanguin. Procedeul este non-invaziv și reversibil: practic, in momentul in care este oprit impulsul, membrana celulara revine fără probleme la stadiul normal.

În ceea ce privește electroforeza, aceasta se bazează pe curentul galvanic sau continuu și are rolul de a transporta substanțele active în straturile profunde ale pielii, astfel încât să asigure hrănirea și îmbunătățirea structurii epidermei. Procedura nu este dureroasă, ci dimpotrivă, oferă relaxare pielii. Curentul galvanic va mari metabolismul celular, dând naștere unei vasodilatări superficiale.

Terapia LED, o terapie complementară înglobată în mezoterapia facială, este efectuată cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emițătoare de Lumină). Acestea transmit fotoni până la un nivel de 2-3 cm sub epidermă. Fotonii ajung la nivelul celulelor și determină o reacție fotochimică cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimulează metabolismul intracelular, adică producerea rapidă de colagen și elastină.

 • se reduc vizibil ridurile, liniile fine, cicatricile, petele pigmentare, cuperoza și acneea
 • este îmbunătățită structura și textura pielii
 • se stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea productiei de colagen și elastină
 • porii sunt vizibil micșorați
 • hidratarea și regenerarea pielii la nivel celular
 • pungile de sub ochi sunt ameliorate, cearcănele sunt estompate
 • tratează gâtul și bărbia dublă
 • reconturează ovalul facial
 • efect de lifting facial pe termen lung
 • redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite
 • contracarează factorii externi nocivi
 • în cazul alopeciei, la nivelul scalpului se obțin efecte spectaculoase prin utilizarea unui amestec de substanțe active esențiale (minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți)

Ședințele se fac la un interval de o săptămână, fiind necesare în medie 4-6 ședințe. După încheierea tratamentului se recomandă efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere. Pentru rezultate optime este indicată realizarea unei ședințe de microdermabraziune facială înaintea tratamentului de mezoterapie.

Mezoterapia facială este contraindicată în cazul unor afecțiuni grave ale pielii și pentru persoanele cu afecțiuni cardiace, epilepsie, diabet, boli hepatice, boli cronice grave, tratament cu steroizi și femeilor însărcinate.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Mezoterapie facială + Led Therapy 150 Ron
Abonament mezoterapie facială + LED - 5 ședințe 510 Ron
*(in funcție de complexitate)
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS