Get the new Zazy look.

Pentru a fi mereu pregatită să arați fenomenal atunci când porți fuste, rochii sau mergi la piscină, fără să îți faci griji în privința părului nedorit de pe corp și a faptului că nu ai timp să treci pe la salon să îl depilezi cu ceară, soluția este una pe cât de simplă, pe atât de rapidă: epilarea definitivă cu Lumină Intens Pulsată (IPL).

Vestea bună, de această dată este pentru bărbați. Și ei pot beneficia de acest serviciu, mai ales pentru că prin această metodă complet nedureroasă, non-invazivă, cu rezultate de lungă durată și cu un excelent raport calitate/preț, părul nedorit, de pe orice zonă a corpului, este eliminat definitiv, rămânând doar o amintire.

Looking for a Zazy beauty

Zazy Beauty Studio îți oferă:

 • Eliminarea părului nedorit
 • Metodă nedureroasă
 • Excelent raport calitate/preț
 • Rezultate de lungă durată
 • Metodă de epilare ușoară și pentru bărbați
Looking for a Zazy beauty
Looking for a Zazy beauty
17022414_325050977892982_7727076642061146244_n
Looking for a Zazy beauty

IPL, abrevierea de la Intense Pulse Light, este o tehnologie similară cu cea a laserului, fiind folosită atât în domeniul medical, cât și cosmetic, care funcționează prin emiterea cu ajutorul unei lămpi speciale de xenon a unor pulsuri luminoase de înaltă intensitate, cu o lungime de unda între 430 nm și 1200 nm. Această lumină este absorbită de melanina din firul de păr, condusă către folicul, unde este transformată în energie, distrugând astfel celulele germinale care hrănesc rădăcina firului de păr.

IPL este folosită cu succes atât pentru îndepărtarea progresiv definitivă a părului, cât și în tratarea foliculitei, dar și în diverse tratamente faciale pentru tratarea acneei, cuperozei, diminuarea ridurilor și rejuvenare facială.

Epilarea definitivă este procedeul prin care cu ajutorul luminii intens pulsate, celulele germinale ale rădăcinii foliculilor piloși sunt distruse. Cum aceste celule sunt cele ce hrănesc părul, odată eliminate, foliculii în faza anagenă (adică firele de păr aflate în faza activă, de crestere) încep să se desprindă de rădăcina, și într-un interval aproximativ de 15 zile de la sesiunea de epilare definitivă ies singuri la suprafața pielii și cad. Astfel dupa fiecare sedinta 20% din firele de păr vor dispărea, iar restul vor deveni mai subțiri și vor avea o creștere mai lentă.

Tratamentul efectuat în salon este potrivit pentru toate tipurile de piele și păr, mai puțin pentru părul alb (acesta nu conține pigment). Astfel aparatul cu ajutorul căruia se va face epilarea cu IPL este reglat astfel încât intensitatea energiei optice să fie potrivită pentru fiecare tip de piele, cât și pentru pigmentul și textura foliculilor de păr.

 • Rădăcina firului de păr este distrusă permanent
 • Pielea rămâne fină și catifelată
 • În cadrul aceleiași ședințe, tratamentul se poate aplica asupra unor zone extinse
 • Comparativ cu alte metode de eliminare a părului nedorit (de exemplu: epilarea cu ceară), această metoda este nedureroasă
 • Procedura este rapidă, fiind necesare în medie 10 ședințe pentru corp și 12 ședințe pentru față, iar rezultatele sunt asemănătoare cu cele oferite de epilarea prin electroliză
 • Orice zonă a corpului poate fi epilată, eficiența fiind cu atât mai mare cu cât firul de păr este mai pigmentat
 • Toate tipurile de piele pot fi tratate

Firele de păr au 3 stadii diferite de creștere: anagen (creștere), catagen (repaus) și telogen (cădere), ele neaflându-se niciodată simultan în aceeași fază, iar terapia este eficientă doar pentru firele de păr aflate în faza anagenă, pentru că doar atunci firul de păr este în contact direct cu rădăcina sa și aceasta poate fi distrusă.

De aceea procedura se numeste progresiv definitivă și sunt necesare mai multe ședințe: pentru corp în medie 10, iar pentru față în medie 12, numărul de ședințe depinzând de o serie de factori precum zona tratată, culoarea firului de păr și a pielii, adâncimea rădăcinii, vârsta, sexul ori statusul hormonal al clientului și diferind de la pacient la pacient.
Axilele, zona inghinală și gambele sunt zonele în care se observă cele mai bune și rapide rezultate.

După terminarea ședințelor de epilare definitivă aproximativ 90% din păr va fi eliminat, iar părul rămas va fi rar, subțire și decolorat, având un aspect asemănător velus-ului (pufului).

Ulterior, o dată la 6-12 luni este necesară o sedință de întreținere, deoarece în cadrul tratamentului sunt eliminați doar foliculii pilosi activi în momentul respectiv, iar pe parcursul vieții, cu precadere în cazul dezechilibrelor hormonale, pot aparea noi fire de păr.

Primele 4-5 ședințe au loc din 3 în 3 săptămâni, iar următoarele vor avea loc la 6-8-10 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al părului și de stadiul tratamentului.

Este foarte important să se respecte intervalul dintre ședinte, pentru o eficiență maximă a tratamentului!

Majoritatea persoanelor au nevoie de 6-10 ședințe pentru corp și cel puțin 12 ședințe pentru față (epilarea definitivă facială se realizează mai greu în comparație cu cea corporală datorită faptului că fața este mult mai intens supusă influențelor hormonale)
Rezultatele depind de: vârstă, grosimea părului, adâncimea la care sunt rădăcinile, tipul de piele, numărul de tratamente. Din acest motiv nu este etic a se preciza cu exactitate numărul de ședințe ce vor fi necesare pentru a încheia un curs de tratament, ci se precizează un interval ce s-a observat prin studii a fi suficient în marea majoritate a cazurilor de femei și bărbați ce urmează epilare definitivă.

Rezultatele nu sunt de 100%; dupa un tratament complet rezultatele sunt de 75-95%, un functie de zona tratata, sex, culoarea pielii si pigmentul firelor de par;

Putem aplica tratamentul de epilare definitivă cu IPL în orice zonă a corpului, epilarea definitivă inghinală sau epilarea definitivă a axilelor fiind doar câteva exemple.

Astfel prin această metodă se pot epila atât zone mici, cât și zone mari precum: fața (mustața, bărbie, perciuni, pomeți, zona dintre sprâncene), gât, axilă, brațe, picioare, zona inghinală, linia bikinilor, fese, degete, laba piciorului, zona lombară, umeri, ceafă, abdomen și pectorali.

Pentru că epilarea definitivă să aibă rezultate maxime, este necesară respectarea recomandărilor:

 • nu folosi ceara, penseta sau epilatorul cu cel puțin 3 săptămâni inainte de a merge la salon pentru a efectua prima ședința de epilare definitivă
 • pe toată durata tratamentului îndepărtează părul de pe zona tratată doar cu cremă epilatoare (aceasta se foloseste cu minim o săptămână înainte) sau cu lama
 • înainte de fiecare ședință de epilare definitivă rade părul de pe zona respectivă cu 1-2 zile înainte, astfel încât acesta să aibă 1-3 milimetri (suficient de lungi ca sa poată transmite lumina către rădăcină și îndeajuns de scurte ca să nu se piardă intensitatea luminii pe lungimea lor)
 • nu trebuie să te expui la soare sau să mergi la solar cu cel puțin 3 săptămâni înainte de a începe tratamentul
 • nu consuma alcool cu minim 24 de ore înainte de procedură
 • nu folosi autobronzante cu o săptămână înainte de tratament sau pe parcursul tratamentului; nu folosi  creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice aplicate pe corp, ce pot determina fotosensibilitate – acestea pot împiedica acțiunea tratamentului;

Îngrijirea după fiecare tratament:

 • pe parcursul tratamentului evită expunerea la soare cu o săptămână înainte și după ședința de epilare definitivă
 • pe durata tratamentului atunci când te expui la soare folosește creme cu protecție solară ridicată (SPF>50) pe zona tratată
 • evită mersul la sală și piscină, dușurile fierbinți și sauna 2 zile după ședința de IPL
 • hidratează-ți și exfoliază-ți pielea pe tot parcursul tratamentului, mai ales dacă suferi de foliculită

Îndepărtarea părului cu impulsuri de lumină este contraindicată femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor cu tipul de piele V/VI (mulatre sau negre), diabeticilor, persoanelor cu cancer de piele, hemofilie, cu fotosensibilitate crescută, boli de piele sau care suferă de epilepsie. De asemenea, dacă urmezi un tratament cu medicamente fotosensibilizante (unele antibiotice, antidepresive) sau anticoagulante, este necesar să consulți medicul pentru a primi acordul acestuia.

Nu se aplica de asemenea impulsuri luminoase în zonele cu tatuaje sau unde există suruburi sau plăcuțe metalice.

Epilarea cu IPL nu afectează organismul și poate fi utilizată de la vârsta de 18 ani.

ZAZY Beauty StudioZazy
Serviciu Preț
Epilare definitivă pomeți 60 Ron
Epilare definitivă frunte 60 Ron
Epilare definitivă perciuni 60 Ron
Epilare definitivă mustață 60 Ron
Epilare definitivă bărbie 60 Ron
Epilare definitivă întreaga față 130 Ron
Epilare definitivă gât 60 Ron
Epilare definitivă umeri 120 Ron
Epilare definitivă spate întreg 500 Ron
Epilare definitivă spate partea inferioară 150 Ron
Epilare definitivă sâni 60 Ron
Epilare definitivă axilă 90 Ron
Epilare definitivă abdomen parțial 70 Ron
Epilare definitivă abdomen total 170 Ron
Epilare definitivă inghinal parțial 100 Ron
Epilare definitivă inghinal total 130 Ron
Epilare definitivă inghinal fese 120 Ron
Epilare definitivă brațe scurt 150 Ron
Epilare definitivă brațe lung 250 Ron
Epilare definitivă picioare scurt 240 Ron
Epilare definitivă picioare lung 260 Ron
Epilare definitivă coapse 240 Ron
Epilare definitivă degete 40 Ron
Epilare definitivă piept bărbați 150 Ron
Epilare definitivă mâini 80 Ron
Epilare definitivă laba piciorului 80 Ron
Experience the Zazy Art of Caring

GET ZAZY AMAZING OFFERS